X

Om Collectia

D. 31. 2022 marts blev Kredinor en del af Collectia. Som besøgende på Kredinors hjemmeside viderestiles du derfor til denne side. Herinde kan du fortsat logge ind og se din sag. Klik her →

Hvem er vi?

Vi er et moderne inkassofirma – med mere end 150 års erfaring – der benytter sig af førende teknologier og gældsrådgivere til at hjælpe danske virksomheder med at få deres ubetalte fakturaer hjem.

Collectia har nogle af Danmarks dygtigste gældsrådgivere, der dagligt hjælper danske privatpersoner og virksomheder ud af deres økonomiske situation.

Som inkassofirma har vi et stort samfundsmæssigt ansvar for at stille vores viden og teknologi til rådighed, der kan hjælpe flest mulige mennesker med deres økonomiske udfordringer. Søger du viden og inspiration til at få styr på din økonomi, så er du velkommen til at læse vores blog med tips og gode råd.

Vi hjælper danskere med at få styr på gælden

Hos Collectia behandler vi alle med respekt. Vores filosofi er, at ubetalte regninger, som udgangspunkt skyldes en forglemmelse, og derfor fortjener alle en rimelig og fair behandling.

Vi ønsker at hjælpe alle bedst muligt ud af stiftet gæld gennem kompetent og professionel rådgivning i øjenhøjde. Derfor indgår vi gerne afdragsordninger, hvis det kan hjælpe dig.

MitCollectia – nøglen til at komme ud af din gæld

Har du modtaget et brev, har du personlig adgang til MitCollectia, ved at logge ind med dit NemID. Her får du fuld gennemsigtighed over dit forløb og hjælp til at komme af med din gæld.

  • Følg dine sager
  • Betal din gæld
  • Søge om afdragsordning
  • Få rådgivning
  • Og meget mere
MitCollectia